Kdo smo

Lemon D.O.O.

Podjetja in gostinska podjetja, hotele, restavracije, bare in končne kupce zalagamo z vrhunskimi blagovnimi znamkami in znanjem s področja gostinstva, tako glede pijač kot tudi aparatov za pripravo ter dekoracij kot so dehidrirano sadje, liofilizirano sadje, dekoracija, organske slamice in še več.

Oblikujemo glede na dogovor tudi karte s ponudbo, v ponudbi imamo tudi Mixer barmensko opremo za naše kupce in različne kozarce.

Naše podjetje se je z blagovnima znamkama Mixer in Suavis odločilno pojavilo in postalo uveljavljena realnost v sektorju HO.RE.CA
bio slamice canu

Lemon ponudba

Lemon

Popolna ponudba prehrambenih izdelkov

Prenesi katalog
Mixer Cocktails

sadni pireji,sirupi in še več

Mixer Cocktails

Mixer je vodilna blagovna znamka na trgu za stabilne sadne kaše za pijače. Prizadevamo si prepoznati in ponuditi odlične rešitve za pijače na osnovi sadja za ljubitelje koktajlov, bodisi po poklicu ali strasti!

Prenesi katalog
Tanto Tanto Seng Chia Drink and Bubble Tea

Bubble tea, čia napitek

Tanto Tanto

Serija predlogov za poletje: brezalkoholne hladne pijače. Tanto Tanto ponuja osvežilne pijače - Chia Seed Drink in Bubble Tea, ki je pripravljen za takojšnje uživanje.  Uživajte v edinstvenih okusih in globokem značaju naših pijač, idealnih za poletne dni.

Prenesi katalog

Slushy, sokovi, tople čokolade...

SPM aparati

SPM Aparati za pripravo Slushy-a, vroče čokolade, sladoleda ali za postrežbo sokov.

Prenesi katalog

Slushy, tople čokolade...

BRAS aparati

Eleganten namizni dozirnik, posebej zasnovan za mešanje in pripravo vroče čokolade in drugih toplih napitkov

Prenesi katalog